October 14, 2017

O nama

Stomatološka ordinacija Dr Vučovič osnovana je u oktobru 2012. godine. Vlasnik ordinacije je dr Matija Vučović, specijalista oralne hirurgije. Sa njim radi i dr stom. Andrija Vučović, budući specijalista u oblasti protetike. Stalni saradnik je prof. doktor dr Dragan Vučović, nekadašnji direktor Instituta za anesteziologiju Kliničkog centra Srbije.

Dugi niz godina uspešnog poslovanja i stotine zadovoljnih pacijenata su naš garant. Stručno osoblje ordinacije će Vas uvek uputiti i razjasniti sve Vaše nedoumice. Možete nas uvek konsultovati, tu smo da Vas saslušamo i pružimo Vam stomatološke usluge najvišeg nivoa.

Posedujemo stomatološke aparate najsavremenije tehnologije, kao i rendgen aparat za pojedinačno snimanje zuba, koji nam pomaže u bržem i lakšem dijagnostifikovanju problema, a pacijentu omogućava da proces lečenja traje kraće. Između ostalog, posedujemo i lampu za profesionalno ordinacijsko beljenje zuba.

Pružamo sve vrste stomatoloških usluga, kao što su: estetska stomatologija, lečenje bolesti zuba, terapija parodontopatije, oralna hirurgija, protetika, i mnoge druge. Nalazimo se u lepom kraju Krnjače (iza Metroa) i od centra grada smo udaljeni 15 min. Do nas možete stići gradskim prevozom: od Trga republike linijama 43 i 96; od Bogoslovije linijama 101, 104, 105, 106; kao i linijom 95.

Prijatna atmosfera i vrhunski stručnjaci su garancija da Vaš osmeh bude besprekoran!